Sú v ISTAVE aj rodinné domy?

Blog

Sú v ISTAVE aj rodinné domy?

 

To je častá otázka tých, ktorí našu databázu poznajú z počutia, alebo vážne uvažujú o jej kúpe. Tá otázka je dosť logická a odpoveď na ňu dosť jednoduchá. Jasne, že sú. To by sme vám predsa neurobili. Veď výstavby rodinných domov sú neodmysliteľnou stálicou stavebného sektora.

 

Niečo pre milovníkov čísel. A tisícov obzvlášť

V aplikácii ISTAV Xplorer môžu užívatelia úplne samozrejme nájsť stavebné projekty zaradené do kategórie "rodinné domy". Vedľa nebytových pozemných stavieb sú rodinné domy našou ďalšou prioritnou skupinou, ktorej venujeme náležitú pozornosť. Keď sa obzrieme, tak je to niečo cez 6 000 projektov, ktoré sme zadali do databázy v posledných 12 mesiacoch. Alebo inak. Je to niečo cez 6 000 obchodných príležitostí pre našich užívateľov. Teraz už máme aj čerstvé informácie o júnových výsledkoch. Bezmála 600 projektov zaradených do kategórie "erdéčok" sme zvládli telefonicky overiť a aktualizovať v priebehu jediného mesiaca.

 

Nedávno sme tu písali o tom, ako prebieha aktualizácia údajov o pozemných stavbách. U rodinných domov je to veľmi podobné. Náš tím je tu na to, aby overoval, v akej fáze stavebný zámer je, dopĺňal kontakty a ďalšie dôležité informácie. Každý nový údaj navyše, každučká overená informácia je kľúčovou bunkou celej našej online databázy. Naši klienti sú zvyknutí na to, že keď klikajú, majú relevantné a čerstvé informácie.

Prečítajte si napríklad o tom, ako sme pre klientku zistili dôležitý kontakt na projektanta.

Istav Media, s.r.o.
19.07.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: