Uhorková sezóna? Nič, čo by sa nás týkalo

Blog

Leto je všeobecne časom, kedy je tak nejako menej práce. Všetko a všetci sa automaticky prepnú do režimu RELAX. A aby aj nie. Dovolenka sa skloňuje vo všetkých pádoch. Aj my v ISTAVE si samozrejme priebežne užívame zaslúženého letného voľna, avšak nezabúdame na jednu dôležitú vec. Že júl a august sú mesiace, kedy sa horúčkovito stavia, rekonštruuje, opravuje a upravuje. A tak máme stále čo robiť. My uhorkovú sezónu jednoducho nepoznáme.

 

Ako sa nám darilo v júli?

O tom, že stavebný sektor nepozná brata ani v lete, svedčí štatistika júlových výsledkov nášho oddelenia telefonickej aktualizácie. Tento aktívny tím každý pracovný deň komunikuje ohľadom konkrétnych projektov napríklad s obcami, architektmi alebo súkromnými investormi. Zisťuje, čo je u toho a toho projektu nového, a aké zmeny sa udiali. Nie inak to bolo aj v júli, kedy sme v našej databáze telefonicky aktualizovali viac ako 2 200 projektov. Stále to ide. My stále Aktualizujeme ostošesť.

 

Čo sa dozvieme, to vám odovzdáme

To, čo sa naši kolegovia počas obvolávania dozvedia, to všetko zaznamenávajú priamo do aplikácie ISTAV Xplorer. A každý užívateľ ISTAV si môže "novinky" kedykoľvek zobraziť online priamo v aplikácii. Slúži na to jednoduchý filter Posledný zdroj informácie. Táto funkcia je vlastne taká naša letná novinka, o ktorej sme nedávno písali v článku Priamo z pece alebo Novinka v aplikácii ISTAV Xplorer.

 

To znie zaujímavo, že?

My vás ale naozaj nechceme o čomkoľvek presviedčať naprázdno. Skúste to, čo mnohí pred vami. Napíšte nám a dohodnite si absolútne bezplatnú a nezáväznú konzultáciu. Uvidíte ISTAV Xplorer naživo a v akcii.

Istav Media, s.r.o.
14.08.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: