Zo života zákazníka

Blog

Prvý mesiac a hneď zákazky za stotisíce

Keď sme plánovali, o čom bude dnešný článok, predbehol nás niekto iný. Náš spokojný zákazník. Ten sa s nami podelil o to, ako im to s databázou ISTAV ide. A ide im to znamenite, to sa musí nechať. Z úspechov nášho klienta máme naozaj veľkú radosť a bola by veľká škoda nechať si ich pre seba.

 

Rýchlo sa zaškoliť a potom hurá na zákazky

Náš klient sa pohybuje v odbore náterových hmôt. Spoluprácu sme začali v marci 2017. V tom istom mesiaci sa s aplikáciou ISTAV Xplorer začali zoznamovať aj užívatelia. Tí priebežne zisťovali, aké možnosti databázy ponúka, ako efektívne pracovať so stavebnými príležitosťami, ako ich filtrovať a pod. Perfektné zaškolenie, ktoré povedie k úplnej samostatnosti pri práci, je väčšinou otázkou pár týždňov. Záleží napríklad na tom, koľko užívateľov bude s aplikáciou pracovať, a aké časové možnosti na zaučenie sa v novom softvérovom prostredí majú. ISTAV Xplorer totiž nie je len tak nejaký zoznam bez zmyslu a kontextu.

Za jeden mesiac hneď niekoľko "výberiek"

V máji už užívatelia pracovali s databázou ISTAV naplno. Teda aktívne hľadali nové príležitosti. Náš klient sa zameral na oslovovanie projektov z kategórie rodinných domov a na projekty nebytového charakteru. Tými myslíme verejné a komerčné budovy. Vďaka údajom nájdeným v našej databáze mohli priamo telefonicky kontaktovať niekoľko subjektov spätých s danými projektmi a riešiť tak okamžite možnosti uplatnenia svojich produktov.

Stále sme ešte v máji, a to sa náš klient zúčastnil hneď niekoľkých výberových konaní. V troch prípadoch slávil úspech. A nešlo pritom o nejaké malé čísla. Ten najlepší kúsok predstavoval zákazku v radoch niekoľkých stoviek tisíc. Databáza ISTAV sa tak klientovi osvedčila na jednotku a ako sám uvádza, teraz má v pláne zamerať sa viac na sieť prepojení firiem a využiť potenciál týchto informácií pre svoje ďalšie obchodovanie. Nám nezostáva iné, než mu popriať veľa šťastia!

Istav Media, s.r.o.
04.07.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: