Viete, ako udržíte krok s konkurenciou? Ako ju predbehnete?

Blog

Ak sa aktívne pohybujete v stavebníctve, tak to asi poznáte. Niekedy je to poriadna džungľa a konkurencia je ako dravá zver. Udržať s ňou krok a mať informácie o plánovaných stavbách skôr ako ona, to je vlastne tá najväčšia korisť...

A tak je jasné, že stále viac firiem, v Českej republike a na Slovensku, chce mať prístup k čerstvým a kompletným informáciám o tom, čo sa kde bude stavať. A túžia mať takéto informácie skôr ako ich konkurencia. Takéto spoločnosti majú na výber. Buď sa spoľahnú čisto sami na seba a na svoje vlastné sily a prostriedky, alebo si zvolia sofistikovanú, softwarovú a komplexnú možnosť spočívajúcu v online databáze stavebných projektov a príležitostí. Áno, hovoríme o našej stavebnej databáze ISTAV.

Konkurencia nikdy nespí. Nezaháľame však ani my

Nemusíte nikam chodiť, zdĺhavo loviť vo vodách internetu, nečakajú vás ani nekončiace telefonáty, kde vás budú stále niekam prepájať. Toto všetko totiž robíme za našich klientov my. Výsledkom je že sa dostanete včas k informáciám o plánovaných verejných i komerčných stavbách, rovnako ako ku kontaktom na kľúčové osoby týchto projektov. Máme na mysli architektov, projektantov, zástupcov generálnych dodávateľov a pod. Ak túto možnosť vďaka ISTAVU máte a vaša konkurencia nie, ste o pekný kus vpredu.

ISTAV má ešte jednu výhodu, čo sa konkurenčného prostredia týka. Môžete si zobrazovať informácie o zákazkách, u ktorých sa namiesto vás darilo konkurencií. Môžete sa potom viac sústrediť na to, prečo ste zákazku nezískali práve vy, a vymyslieť nové postupy a stratégie pre vaše budúce úspechy.

Prečítajte si o ďalších zaujímavých výhodách databázy ISTAV, ktoré naplno využívanú naši klienti.


 

Chcete nechať konkurenciu za svojim chrbtom? Zaujíma vás ISTAV?
Napíšte nám.
Nezáväzne preberieme všetky možnosti.

Istav Media, s.r.o.
13.11.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: