Tak sme to na zákazníkov vybalili...

Blog

V posledných týždňoch naši klienti určite zaznamenali, že sa v ich aplikácií niečo málo odohralo. Štandardne sa snažíme o to, aby sme prinášali maximálne kvalitné informácie, čo sa projektov týka. Ruku v ruke s tým však idú i úpravy samotnej aplikácie, s ktorou užívatelia pracujú. Niektoré pomerne dosť uľahčujú a zrýchľujú prácu. Bola by škoda nič vám nepovedať.

Takže tu je prvá novinka v balíčku zmien, ktorý sme rozbalili v lete:

 

Informácie z vlastných dát vytvorených v spoločnostiach sa zobrazujú už v náhľade projektu

Táto novinka poteší a bude zaujímavá najmä pre tých, ktorý s aplikáciou ISTAV Xplorer intenzívne pracujú a používajú modul Vlastné dáta. Odteraz v aplikácií uvidia zobrazené hneď tri kategórie vlastných dát vytvorených na zázname spoločnosti priamo v náhľade každého projektu, s ktorým je táto spoločnosť prepojená.

Trochu tej praxe, prosím...

Čo vlastne uvedený príklad znamená po obchodnej stránke? V okolí sa bude stavať veľká stavba, ktorá má pre klienta významný obchodný potenciál. S projektantom stavby už predtým klient spolupracoval, ale obchodný zástupca u neho bol pred viac ako dvoma rokmi. Z jedného pohľadu obchodník alebo manažér obchodu vidí, že by určite nebolo na škodu, keby projektanta znovu navštívili a pobavili sa s ním o svojich produktových novinkách.

Spôsobov využitia tohto nástroja v aplikácií ISTAV Xplorer je nekonečné množstvo. Každá firma môže zaznamenávať a zobrazovať informácie, ktoré sú dôležité práve pre ňu. Ak chcete vedieť, či to takto bude aj v prípade vašej spoločnosti, kontaktujte nás, či už ste klient využívajúci službu ISTAV alebo firma, ktorá by chcela viac informácií.

 

Ďalšie novinky v aplikácií ISTAV Xplorer https://blog.istav.cz/oficiality-nema-nikdo-rad-ta-nase-ale-potesi.html,

Istav Media, s.r.o.
17.10.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: