Šťastie na fajn kolegov. Základ všetkého aj v ISTAVE

Blog

ISTAV nie je len o databázy ako takej. ISTAV je predovšetkým o ľuďoch, ktorí ju plnia dátami a snaží sa o presné a včasné aktualizácie. A tak sme radi, že vám na našom blogu môžeme predstaviť jednu z nich. Na minirozhovor kývla naša milá Ráďa Růžičková, research specialist pre veľké projekty CZ.

Položili sme jej úplne obyčajné otázky, ktoré ukazujú ISTAV zase trochu inak.

 

Čo ťa baví v ISTAVE?

"To je jasné, že náš kolektív. Máme sa tu spolu fajn. Pracujem na oddelení telefonickej aktualizácie a celý deň hovorím s ľuďmi hlavne "po drôte". Je proste super mať okolo seba rovnako naladených ľudí a trochu sa počas všetkého toho obvolávania odreagovať. A šéfka, tá ma tiež baví. Kedykoľvek za ňou prídem, že potrebujem dovču, tak mi ju dá, "odpovedá dobre naladená Ráďa.

 

Z čoho máš radosť po pracovnej stránke ISTAVU?

"Tu odpoviem bez väčšieho váhania a rečí. Keď sa mi podarí obvolať a zaktualizovať projekt. A hlavne, keď sa mi podarí splniť všetko na 100%. Predsa len tu overujeme všetci veľké množstvo projektov a v nich veľa informácií", pokračuje Ráďa.

 

Prečo by si nemenila?

"Mám fajn šéfku, autobus kúsok od práce a pružný pracovný čas, to je tiež príjemný benefit," pochvaľuje si.

 

Čo by si zaželala nášmu blogu?

"Nech blog čítajú, nech sa vracajú a nech vďaka nemu nájdu všetky potrebné informácie o našej stavebnej databáze ISTAV Xplorer. Je tam, ako vidím, už dosť článkov, takže určite už teraz je z čoho čerpať, "lúči sa Ráďa Růžičková zo spoločnosti ISTAV.

 

Čítali ste náš blog a nenašli, čo hľadáte? Chcete sa o online databáze dozvedieť viac?
Tešíme sa na otázky. Pošlite nám ich.

Istav Media, s.r.o.
20.08.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: