Priamo z pece alebo Novinka v aplikácii ISTAV Xplorer

Blog

Nie je to vôbec dávno, čo sme si položili otázku: je ISTAV Xplorer hotový produkt? Pohľadom užívateľa by sa dalo povedať, že áno. Že je takpovediac dozlatista. Nájdete v ňom všetko, čo od databázy stavebných príležitostí čakáte. Ale keď hľadáme odpoveď z pozície lídra v zisťovaní plánovaných stavieb, hovoríme, že zďaleka nie. Stále ešte pečieme a pridávame ďalšie prísady. A to je dobre.

 

Zaspávať na vavrínoch? Na to nie je čas ...

Vôbec netvrdíme, že je ISTAV nejaká polovičatá vec. A už dávno nie je v plienkach. Veď sme tu viac ako 20 rokov. Tvrdíme však, že je stále čo zdokonaľovať. Čo hovoríme, to robíme. Dôkazom je napríklad nové letné vylepšenie, vďaka ktorému môžu používatelia filtrovať projekty podľa posledného zdroja informácie. Funkciu pod rovnakým názvom nájdete vo všetkých projektoch a priniesol ju júlový update našej aplikácie.

 

Čo táto novinka v praxi znamená?

Spresnenie údajov v projektoch, ďalšie sprístupnenie informácií našim užívateľom, ale aj vyššiu úspešnosť vďaka možnosti nastavenia kampaní v závislosti na konkrétny zdroj, ako sú telefonická komunikácia s investormi alebo projektantmi, projekty z úradných dosiek, zákazky z registra zmlúv, projekty podporené dotáciou, médiá a mnoho ďalších.
 

Istav Media, s.r.o.
14.07.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: