Jednoducho zistíte, kto hľadá práve Vás

Blog

Každá stavba potrebuje nielen napr. projektanta alebo generálneho dodávateľa, ale aj množstvo ďalších realizátorov, teda dodávateľov stavebných materiálov, činností a prác. Ako ale zistiť, že konkrétny stavebný zámer potrebuje dodávateľa práve Vášho zamerania? Samozrejme aj v tomto prípade pomôže ISTAV. V našej databáze stavebných zámerov ISTAV Xplorer je možné nájsť aj takéto informácie.

Pre užívateľov databázy ISTAV získavame informácie, ktoré sa nazývajú „Očakávaná rola“. To sú informácie o konkrétnych typoch zákaziek, resp. činností (stavebných a remeselných prác), pre ktoré sa budú k danému zámeru vyberať ich realizátori. Na základe týchto informácií môžu užívatelia databázy rýchlo a jednoducho vyhľadať tie stavebné zámery, pri ktorých ešte neprebehol výber dodávateľa v ich odbore činnosti. Potom je už možné jednanie so zodpovednými osobami, na ktoré sú v ISTAVe všetky kontakty.

Aká je štruktúra jednotlivých typov zákaziek obsiahnutých v projektoch produkovaných v databáze ISTAV si ukážeme na príklade štatistiky za rok 2017.

Celkom bolo službou ISTAV v roku 2017 evidovaných 105 214 zákaziek, ku ktorým sa vyberali realizačné firmy. Najčastejšou zákazkou v projektoch ISTAVu je pochopiteľne výber generálneho dodávateľa (v 13 738 projektoch). Nasleduje výber firmy na realizáciu fasády (v 10 988 projektoch) alebo výber firmy na zaistenie vnútorných stavebných prác (9 957 projektov).

Kompletné prehľady produkcií databázy ISTAV ako kompletných celoročných, tak aj čiastočných štvrťročných sú k dispozícií na stránke štatistík.

Naša databáza stavebných zámerov ISTAV je naozaj komplexným zdrojom informácií o stavebných zámeroch. Ak sa o nej chcete dozvedieť viac, napíšte nám.

Istav Media, s.r.o.
24.05.2018

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: